Praktisk info

Klær og sko

Vi holder til midt i skogen og er mye utendørs under våre arrangementer. Da er det viktig at man kler seg godt og velger fottøy etter vær og årstid.

Avhengig av aktiviteter og type besøk, så sørg for å kle deg i godt fottøy, praktiske og varme klær som tåler utendørstemperaturer, og som du virkelig kan bevege deg i. Litt barnåler i nakken og grønske på knærne må man fort regne med.

Bad/wc

Gjester kan benytte seg av to store baderom med wc, dusj og vask, og det er også tilgang til vaskemaskin. Det ene badet er et HC-bad, som også kan benyttes av de som er avhengige av rullestol.

Parkering

På parkeringsområdet er det plass til cirka 20 biler. Gi beskjed på forhånd om det er behov for parkering og antall biler slik at alle får plass.

Transport

Ved arrangement kan vi tilby rimelig utleie av minibuss hvor dere selv stiller med sjåfør min. klasse D1, samt sjåførkort og/eller kjøreseddel. Minibussen har kapasitet til 13 personer og 1 rullestol i tillegg til sjåfør.

Om det er behov for transport utover dette hjelper vi gjerne med å organisere dette.

WIFI og Internett

Stedet har internettilgang, men styrke og dekningsgrad kan variere litt, avhengig av hvor man befinner seg på området.

Beliggenhet og kjøreavstander

Rebell Event ligger nord i Vestfold, og med den nye kommunesammenslåingen (fra 2018) er vi en del av Holmestrand kommune som grenser til Tønsberg.

Kjøreavstand til Holmestrand og Horten er 20 min., Drammen og Tønsberg er 25 min., Asker 40 min., Sandvika 45 og Oslo tar cirka 1 time.

Sandefjord er 35 min., Larvik 45 min., Skien 50 min., Porsgrunn en snau time, og Kongsberg 45 min.