Overnatting og utleie

I sommerhalvåret er det gode muligheter for å sette opp eget telt på eiendommen, eller overnatte i vår koselige lavvo i medbrakt utstyr. Det er plass til cirka tretti gjester i lavvoen. I tillegg vil det være plass til både campingvogner eller bobiler, etter avtale.

Overnattingsgjester har tilgang til romslige baderom med alle fasiliteter. Skulle sulten melde seg, så står det ikke på å fikse en brødskive eller to.

Vinterstid holdes temperaturen lun og varm i lavvoen de dagene den brukes til overnatting. Hva er vel koseligere enn å sovne inn til sprakingen fra bålet, mens snøen laver ned på utsiden?

Overnattingsalternativene er et tilbud i forbindelse med arrangementer. Det betales et lite tillegg for dette som inkluderer deilig frokost og nykokt kaffe/te.

Pris etter avtale.

Hytteutleie

Vi har en flott hytte på eiendommen med alle fasiliteter, som vi leier ut på døgnbasis både i forbindelse med arrangementer og utenom.

Hytta ligger nydelig til på samme sted som Rebell Event, med skogen som nærmeste nabo. Våkne opp til fuglekvitter, ta med deg kaffekoppen og tass rett ut i naturen i morgenkåpa.

Det er mulighet for overnatting til maksimum seks personer, men det ideelle er tre til fire personer.

Pris etter avtale.