Kast deg uti «jacuzzing»!

«Jacuzzing» er en ny sportsgren startet av Rebell Event. Av med klærne, inn i dusjen og hopp i boblebadet!
Hvorfor ikke ta det intime julebordet, symøtet eller guttekvelden i Jacuzzien? Det er lov å sprite opp styremøtet eller gi andre aktiviteter et freskt tilsnitt. Ha det gøy, myk opp støl muskulatur og ikke minst; tren lattermusklene. Nyt noe godt å drikke, se stjernene funkle og glem resten av verden for en stund.
 
Jacuzzien har plass til syv hyggelige badegjester uten intimfobi. Vannet holder behagelige 38 grader året rundt. Dere kan også boltre dere i et utvalg av søte badeender, kule badehetter, vannpistoler og andre remedier, som er pålagt når man bedriver «jacuzzing». Kveldens vinner kåres i løpet av Jacuzzi-økta, og blir tildelt den gjeve prisen «Den Gylne Badeand».
Vi anser «jacuzzing» som en egen sport, så dropp dårlig samvittighet over at du skippet spinningtimen denne uka. Myke, gode morgenkåper og håndklær, og to flotte bad står til disposisjon ved skifting og dusjing.

NB: Er du gravid skal det utvises forsiktighet i forhold til lengden av opphold i varm Jacuzzi. Gravide frarådes å oppholde seg mer enn 10 minutter i 38 graders varmt vann.

Fysikk: Seriøst…?
Tidsbruk: OBS! Kan ta tid.