Ja til nei, og for i mot!

Derfor har vi satt sammen et forslag av ulike aktiviteter vi mener passer godt til en sommerfest hvor man skal være litt løs og ledig i snippen og hvor dere slipper å leke Tarzan og Jane i toppen av et tre. God mat og drikker skal dere selvfølgelig også ha på en slik dag, og om vi spiser i lavvoen.

 

Ved ankomst nyter dere en hyggelig velkomstdrink samtidig som vi orienterer litt om hva som skal skje gjennom dagen eller kvelden.

Mens praten går skal vi forsøke å dele dere inn i lag som seg hør og bør, og så er det bare å senke skuldrene å la seg rive med i berusende sommerstemning!

 

Vi drar i gang med luftgeværskyting og øker på med morsomme lagkonkurranser hvor både Redneck-spretterter, Byggebonanza og Kendama står på timeplanen.

Gjennom hele kvelden passer vi på å kjøre passelige doser med pubquiz som vi summerer etter hver runde før vi avslutter med en sommerlig villmarkskaraoke.

 

Dere skal heller ikke se bort fra at det dukker opp en og annen konkurranse dere ikke finner på hjemmesiden, og vi regner med det faller i smak under sommerfesten!

Be om tilbud

Aktiviteter i denne pakken

Midt i skauen milevis fra naboer er det bare å gaule ut i vilden sky.
En uhøytidelig pubquiz drar alltid opp stemningen.
De fleste kjenner vel til kubb som er et uhøytidelig og morsomt som alle kan delta i, men for oss som har forsøkt dette tidligere vet vi at dette ikke er alltid like enkelt som det ser ut som selv om det er veldig gøy!
Sinnasnekker’n er også velkommen hit. Med et utvalg av materialer er det bare å bygge i vei.
Hvor treffsikker er du med spretterten? Her er det fritt fram for alle rakkerunger!
Har du en liten Petter Solberg i magen? Gi bånn gass med en av våre fjernstyrte Monster Trucks. Vroom!
Noe du savner? Se valgfrie tillegg her