Arrangementer

Hvordan er stemninga på jobb for tida? Henger kollegaene dine litt med nebbet? Er det subbende skritt i korridorene og mye slarving ved kaffemaskinen?
Legg kundemøtene dine til Rebell Event. Vi garanterer kvikke og spenstige opplevelser, som forhåpentligvis fører til både nye og videre samarbeid. Dagen mykes opp med uhøytidelig konkurranser og gøyale aktiviteter, samtidig som praten om forretninger går underveis.
Det nærmer seg jul, og forventningen ligger i luften om årets julebord der dere endelig kan slappe av med kollegaer. Kalaset starter med en «vordrink» i Unka Dunka Bar, hvor dere koser dere med hyggelig musikk og mingling. Så tar dere turen opp til lavvoen.
«Slipp fangene fri, det er vår!» Tja, satt på spissen, men med et rebelsk skråblikk er det denne litt småcrazy lykkefølelsen vi ønsker oss av en sommerfest med jobben. Og nettopp dette vil Rebell Event gi dere når vi steller i stand til en real «fæst»!
Ønsker du å få noe mer ut av festen enn bare mat og drikke er Rebell Event stedet. Når morsomme konkurranser er del av festen, vil det garantert holde gjestene i humørfylt aktivitet og sørge for topp stemning.
Utdrikningslag er selvskrevne gjester hos Rebell Event. Når den kommende brud eller brudgom skal feire sin siste tid «i frihet» med gjengen, så er det mye morsomt som skjer hos oss.
Drømmer du om å slå deg løs, være litt vill og gal, slippe de fleste hemninger og rett og slett bare ha det skikkelig gøy?
Kanskje den viktigste dagen i manges liv som alle ønsker skal være helt perfekt – hver på sin egen måte. Bryllupsfeiring hos Rebell Event vil passe for de som ønsker seg et litt mindre, og en del freskere type bryllupsfeiring i mer personlige omgivelser enn det man tradisjonelt er vant til.
Flotte merkedager som man ofte minnes resten av livet. En dag hvor familie og venner samles. For den yngre garde med lopper i blodet, kan det bli en litt kjedelig og stillesittende dag. Hos Rebell Event er det bare å la familiens yngste slå seg løs med alskens aktiviteter. 
Rebell Event er den perfekte aktivitetsarena for skoleklasser, fra midten av barneskolen og oppover. Her er vi rustet til tennene med såpass mange og varierte aktiviteter at selv den mest hormonelle tenåring nok vil koste på seg noe som minner om et smil i løpet av dagen. Ingen av aktivitetene krever mer enn normal fysikk og styrke, så alle kan delta.