Aktiviteter

Her er noe av det du kan bryne deg på når du kommer til oss.
Sakte opp opp og full fart ned! Kjenn adrenalinrushet i kroppen når du kaster deg ut fra tretoppen ti meter over bakken!
Lær deg å kaste som en ekte viking! Øksekasting er en utrolig fascinerende og tøff aktivitet, hvor du blir bitt av basillen og bare vil kaste igjen og igjen.
Vår særpregete Unka Dunka Bar er en aktivitet i seg selv. Den innbyr virkelig til «hæla i taket» og mye futt og fart, etter hvert som kvelden skrider fram.
Har du en liten Petter Solberg i magen? Gi bånn gass med en av våre fjernstyrte Monster Trucks. Vroom!
Vi har lagt ned en skikkelig innsats og skapt en stor og gøyal klatre- og balansepark! Her kan barn og unge virkelig få brukt grovmotorikken og brenne av masse energi.
Skyting med luftgevær er en actionfylt og supermorsom aktivitet som fenger de fleste.
Det finnes «gull» i Rebells dype skoger, så ta med deg barna på gullgraverjakt.
Tør du beseire tretoppene og gi Nøtteliten konkurranse? Test ut treklatring ved bruk av klatretak som er festet oppetter treet.
«Jacuzzing» er en ny sportsgren startet av Rebell Event. Av med klærne, inn i dusjen og hopp i boblebadet!
Eksteriørmessig er dette en gapahuk som interiørmessig har blitt til en innbydende lounge hvor man kan sette seg komfortabelt ned og la praten gå.
Slipp deg løs i en utfordrende og morsom hinderløype for villbasser i alle aldre. Her har selvsagt alle voksne full adgang. Heng, sleng, hopp og sprett det du er god for!
Hvor treffsikker er du med spretterten? Her er det fritt fram for alle rakkerunger!
Midt i skauen milevis fra naboer er det bare å gaule ut i vilden sky.
Lavvoen er selve hjertet hos Rebell Event fordi det gir en helt spesiell god og avslappet følelse av å være inne i en lavvo.
Rebusløp er alltid hyggelig, for både små og store deltagere.
En uhøytidelig pubquiz drar alltid opp stemningen.
Sinnasnekker’n er også velkommen hit. Med et utvalg av materialer er det bare å bygge i vei.
Prøv deg som Robin Hood, eller hent fram din indre Hiawatha og Månestråle med pil- og bueskyting.
Klar, ferdig – løp! Her gjelder det å tøye Bungee-strikken – så langt du bare klarer!
De fleste kjenner vel til kubb som er et uhøytidelig og morsomt som alle kan delta i, men for oss som har forsøkt dette tidligere vet vi at dette ikke er alltid like enkelt som det ser ut som selv om det er veldig gøy!
Hvem husker vel ikke hoppestokkene? Vi har et utvalg av hoppestokker for alle vektklasser, og her kan til og med de voksne delta.

I tillegg til disse 17 hovedaktivitetene som er nevnt ovenfor, har vi mange mindre aktiviteter og konkurranser, som vi tror spesielt den yngre garde vil sette pris på:

Stylter ♦ Kendama ♦ Scoop og ball ♦ Ballkast mot blikkbokser og bøtter ♦ Skyting med vannpistol ♦ Konglegjemsel ♦ Balansering med skje og ball ♦ Balansebrett ♦ Hoppestrikk